De eerste week - Reisverslag uit Savignano a Mare, Italië van Menno Kolk - WaarBenJij.nu De eerste week - Reisverslag uit Savignano a Mare, Italië van Menno Kolk - WaarBenJij.nu

De eerste week

Door: Menno Kolk

Blijf op de hoogte en volg Menno

12 Juli 2010 | Italië, Savignano a Mare

Nou de eerste week zit er al weer op. Ik werk dit jaar op de parkeerplaats voor de receptie. Als mensen aankomen, dan wijs ik ze een plekje aan en heet ik ze welkom en maak een leuk praatje met ze.
Ik werk in een oranje polo (jaja, oranje!) en een korte blauwe broek. Als ik in de ochtend werk dan staat de zon niet vol op mijn knar, maar als ik in de middag werk dus wel. Daarom zijn mijn armen ook iets bruiner dan de plaats van mijn T-shirt.

Toch mis ik het animatiewerk gedeeltelijk wel hoor. Het werken met kinderen, het zien van enthousiaste kinderkoppies en de leukere dingen van het animatiewerk mis ik wel. Ook gaat de tijd nu veel sneller. Hoewel ik nu wel meer tijd voor mijzelf heb. Ik werk 7 uur per dag. Een animator werkt zo 14 uur per dag. Toch heb ik het hier naar mijn zin. Ik kan het gewoon wat rustiger aan doen.

We hebben deze week natuurlijk ook de voetbalwedstrijden gekeken. Was erg leuk, want we keken het op een groot scherm in de arena. de eerste wedstrijd tegen Uruquay waren er nog niet zo veel mensen. Er zaten een paar anti-Hollanders tussen die een beetje onrust creëerden, maar alles is goed verlopen. Hier waren ze blij dat de finale geen Nederland Duitsland werd... Logisch, hoewel ik het wel leuk gevonden zou hebben.

De finale hebben we ook in de arena gekeken op een groot scherm. Er waren veel mensen en het was erg tof. Helaas moesten we de wedstrijd verliezen... Ik geef de schuld aan de inktvis "Paul das krakenorakel". Hij heeft tot veel hilariteit gezorgd hier in Italie.
Verder word ik zo onderhand wel moe van al die mensen die steeds over de wedstrijd beginnen... Het is gewoon ECHT erg vervelend dat we verloren hebben.

Aanstaande donderdag is er een Hollandse avond. Wordt dus weer feesten geblazen. Kijken of we de Nederlander weer een beetje optimistisch kunnen maken...

Ria:

Potjandikke. Had net mijn reactie geplaatst, zie ik hem niet terug. In ieder geval Menno: veel succes met die HOllandse avond. Zal wel lukken. Hier is een Frans animatieteam aan de gang. Alleen maar Franstalig, maar wel lachen, ze deden zo'n treintje "tjoeketjoeke,tjoeke tjoe..."Loopt er een hond mee, die zich niet weg laat sturen. Enfin, op Rubicone een stuk professioneler. Ik wens je veel plezier daar. Sophie, mogelijk gaat Arjen wel naar Rubicone. Ga jij nog?????

• 14 Juli 2010 - 18:55

Sophie:

Sexy hoor oranje polo! ;) Oeh ik zou zo graag bij die Hollandse avonden willen zijn, haha. Ik hoop echt dat het nog gaat lukken om naar Rubicone te gaan.

xxx